top of page
4H2B0474.jpg

Events

Din dorința de a crea evenimente la un alt nivel și pentru că suntem foarte implicați în ceea ce facem și ne dorim să ajutăm , de curând am dezvoltat un concept nou prin care ne ocupăm noi de tot ce înseamnă organizarea unui eveniment.

Ne ocupăm de tot stresul organizării unui eveniment iar participanții nu trebuie decât să vină cu bună-dispoziție.

Prin consultare cu beneficiarul avem posibilitatea să alegem locația, mâncarea, muzica, activitățile sau atelierele dorite, bar /băuturi, flori, logistică,etc dar  venim noi cu propuneri personalizate în funcție de participanți și de tipul de eveniment.

Fie ca este Team-Building, Zi de nastere, cununie, conferinte, congrese, inaugurare magazin, Christmas Party sau orice alt tip de eveniment te rog sa ne conatctezi sau sa completezi formularul de mai jos:

Încercăm să găsim soluții la cele mai dificile comenzi și să îndeplinim cele mai îndrăznețe visuri!

A9A09492.jpg

Degustari

Pentru că ne dorim să dezvoltăm o cultură în servirea brânzeturilor, dar și pentru că ne dorim să transmitem cât mai multor persoane cunoștințele noastre am dezvoltat conceptul de degustări de brânzeturi.

Un concept foarte apreciat mai ales de catre companii deoarece este un prilej de învățare dar și de conectare cu ceilalți.

În cadrul acestor degustări aducem și produse care se interconectează foarte bine cu brânzeturile  cum sunt  vinul, cafeaua, ceaiul, etc

Ne dezvoltăm în permantență și participam la degustări în afara țări dar si național pentru a putea oferi mai departe cât mai multe informații din domeniu.

Așteptăm cu mare interes cererile voastre care să ne scoată din zona de confort și unde să aducem plus valoare și informații de calitate!

 Deoarece suntem printre puținii din România care pot realiza degustări profesionale de brânzeturi ne bucurăm să onorăm cereri naționale /internaționale în limita timpului disponibil.

bottom of page