top of page
 • Primul astfel de concept din Sibiu, Cheese Corner, un spațiu dedicat evenimentelor, este creat pentru a vă oferi cele mai unice și plăcute experiențe.

   

  Acest concept nou și elegant, născut din pasiunea a doi tineri sibieni, Andrei și Lenu Bleoju, are ca misiune schimbarea modului de organizare a evenimentelor, oferind, astfel, o notă elegantă, rafinată și delicioasă în același timp.

   

  Brânzeturile fine se pot asorta cu diverse elemente deosebite pentru un platou elegant, potrivit evenimentului ales, precum:

   

  Întâlniri corporate

   

  Deschideri de companii

   

  Lansări de noi produse

   

  Vernisaje/ PetreceriNuntă/ Botez, ș.a.

   

  Platourile unicului concept sibian Cheese Corner se pot îmbina perfect fie cu miere, nuci, fructe proaspete sau uscate, diverse dulcețuri, pâine artizanală, ș.a., iar pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie complet, recomandăm adăugarea unui vin deosebit, selectat de experții domeniului.

   

  Desigur, fiecare eveniment este diferit și unic în felul său.

   

  De aceea, suntem la dispoziția dumneavoastră pentru personalizarea tuturor comenzilor.

 • Pairing-ul perfect este între brânzeturi și vin, dar ce ziceți voi dacă adăugăm și un jamon?

  Pentru că ne dorim tot mai mult să dezvoltăm concepte de evenimente cu cât mai multe momente  live,în care să putem fi prezenți pentru a ne ocupa  de paticipanții la evenimente aducem și această posibilitate de a vă bucura de jamon feliat live.

  Acest tip de serviciu a fost foarte apreciat in cadrul evenimentelor cu mai puțini participanți și cu desfășurare în aer liber, deoarece se poate crea ușor o atmosferă prietenoasă în care vă putem fi alături cu pairingurile potrivite si sugestii de servire!

DELIGHT CORNER

Primul astfel de concept din Sibiu, un spațiu dedicat evenimentelor, este creat pentru a vă oferi cele mai unice și plăcute experiențe.  Acest concept nou și elegant, născut din pasiunea a doi tineri sibieni, Andrei și Lenu Bleoju, are ca misiune schimbarea modului de organizare a evenimentelor, oferind, astfel, o notă elegantă, rafinată și delicioasă în același timp.

bottom of page