top of page
A9A09500.jpg

The Full Story

Despre Noi

Ambiția noastră de a oferi doar produse de cea mai înaltă calitate se reflectă prin experiența vastă, acumulată în timp, participarea la numeroase degustări, acreditarea dar și studiul amplu în domeniu.

 

Toate aceste avantaje ale business-ului nostru fac posibile îmbinarea și asortarea celor mai fine produse pentru trăiri culinare remarcabile.

 

 

Prin creativitatea și pasiunea noastră ne dorim să descoperim împreună cu voi diversele gusturi și preferințe pentru a crea cele mai de succes și gustoase concepte.

Vă așteptăm cu mare drag să vă alăturați experienței noastre unice!

Servicii

Delight Box

Pentru că momentele speciale din viața noastră merită împărtășite cu cei dragi, venim în fața dumneavoastră cu unul din conceptele Delight: Un moment unic de împărtășit cu familia și prietenii sau un sincer „Mulțumesc” oferit angajaților sau colaboratorilor dumneavoastră.

Delight Plate

Un concept dezvoltat mai recent se refera la platourile  ready to eat numai bune de savurat atunci când dorești să petreci timp de calitate alături de persoane dragi sau vrei  sa te bucuri de un moment de răsfăț. Totodată acestea sunt o alegere bună atunci când mergem în vizită, cu siguranță apreciat atât de către gazdă cât și de către musafir atunci când degustă.

Cheese Corner & Events

Primul astfel de concept din Sibiu, Cheese Corner, un spațiu dedicat evenimentelor, este creat pentru a vă oferi cele mai unice și plăcute experiențe.  Acest concept nou și elegant, născut din pasiunea a doi tineri sibieni, Andrei și Lenu Bleoju, are ca misiune schimbarea modului de organizare a evenimentelor, oferind, astfel, o notă elegantă, rafinată și delicioasă în același timp. 

bottom of page