top of page

Delight Box

Pentru că momentele speciale din viața noastră merită împărtășite cu cei dragi, venim în fața dumneavoastră cu cel de-al doilea concept Delight: Un moment unic de împărtășit cu familia și prietenii sau un sincer „Mulțumesc” oferit angajaților sau colaboratorilor dumneavoastră.

 

Delight Box este un produs perfect pentru ocazii speciale și nu numai, ce poate fi comandat în două variante de pachete disponibile în momentul actual:

Delight Box Silver ce conține 5 categorii de brânzeturi maturate, în armonie perfectă cu o sticlă de vin, miere de salcâm, precum și alte elemente naturale delicioase.

Delight Box Gold ce cuprinde 8 categorii de brânzeturi maturate, împreună cu o sticlă din cel mai potrivit și rafinat vin, miere de salcâm, precum și alte decorațiuni naturale unice, perfect asortate.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastră, produsele acestui concept reprezintă un cadou minunat, elegant, diferit, dar și gustos ce va impresiona și cele mai rafinate gusturi.

La cerere, produsul se poate personaliza bineînțeles, în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

Vă așteptăm cu brațele deschise să creăm împreună momente speciale, cu produse excepționale.

Din punct de vedere corporate aceste Delight Box pot fi cea mai buna forma de multumire a angajatilor sau colaboratorilor pentru eforturile depuse dealungul timpului.

* Delight respectă absolut toate procedurile de depozitare în siguranță a produselor, fie acestea locale sau internaționale, reglementările sanitare și veterinare și deține acreditarea necesară pentru a menține calitatea produselor  comercializate în parametrii standardelor de calitate.

Silver Box 5.jpg
bottom of page