top of page
Anchor 1
poza coperta despre noi.jpg
Despre noi

Dorința de nou și pasiunea pentru brânzeturi s-au dovedit a fi premisele ideale pentru introducerea unui business nou pe piața sibiană, luând forma unui concept promițător, ce dorește satisfacerea tuturor nevoilor și preferințelor clienților.

Delight Box

Pentru că momentele speciale din viața noastră merită împărtășite cu cei dragi, venim în fața dumneavoastră cu cel de-al doilea concept Delight: Un moment unic de împărtășit cu familia și prietenii sau un sincer „Mulțumesc” oferit angajaților sau colaboratorilor dumneavoastră.

Delight-483.jpg
Gold Box 1.jpg
Cheese Corner

Primul astfel de concept din Sibiu, un spațiu dedicat evenimentelor, este creat pentru a vă oferi cele mai unice și plăcute experiențe.  Acest concept nou și elegant, născut din pasiunea a doi tineri sibieni, Andrei și Lenu Bleoju, are ca misiune schimbarea modului de organizare a evenimentelor, oferind, astfel, o notă elegantă, rafinată și delicioasă în același timp.

Brânzeturi

Portofoliul Delight conține numeroase produse unice, brânzeturi delicioase, de la produse locale, românești, cum ar fi brânza maturată cu busuioc sau chilli, la specialități italiene clasice precum ricotta sau Pecorino.

Delight_poza branzeturi homepage.jpg
poza vin homepage.jpg
Vinuri

Alături de brânzeturi, pentru a le potența aroma, puteți alege unul din vinurile noastre, obținute prin îmbinarea armonioasa a diferitelor soiuri de struguri, un echilibru perfect între zahar, aciditate, tanin si alcool.

bottom of page